c-h-a-n-g-e

byter blogganvändare till devote.se!

kristinpetersson.devote.se

there is still a road back


let the light in and my baby
let everything be the same
let them know
that there is still a road back


midsommar afton

Igår vad det midsommarafton, och den firades hos frida med grill med mera! Vid 11 åkte alla västerut mot färjestaden, för att festa på möllstorp, tänkte att vi också skulle åka dit, men hittade inte skjus å tur och tur va väll det, för vad alla säger så va det jätte tråkigt där, blir man inte så där jätte skadeglad då, skade glädje är den bästa glädjen!

Vi tog fram jordgubbarna och glassen å satte på en film å mös till den, vid 2 nångång skulle vi gå ut å lägga oss i det kalla tältet, å jag som inte hade täcke eller madrass med mig, så jag tog min moppe och körde hem och möts av patrik å maggan å alla deras kompisar, så vi satte oss å käkade tårta å mackor, mm va gott ;)


fler bilder kommer! här är en på lillen, tilda och mig ;)

18 juni



idag har jag varit i stan med elle å kollat lite, hittade en beige kjol som jag nog ska ha imorgon matchat med en söt midsommarkrans ;)  nu blir det tilda å linnéa, so long!

linnéa tilda frida kristin






 
Bild 1 har vi grillmästaren linnéa å tilda, 2:an har vi tilda å frida som väntar på maten, på 3:an har vi datanördarna? fick sitta ensam i ett hörn :( 4:an topless i poolen ( :oo ) på 5:an så fångade frida ögonblicket när tilda å jag hoppar i plurret, sist men inte minst tre stycken trötta soldyrkare!

Idag så har vi fyra tjejer bara solat efter att frida å martin vaknade upp på altangolvet, tilda å albin i tältet (som egentligen va till för oss tjejer) linnea å jag vaknade utvilade i hennes sköna säng! Igår grillade vi och spelade spel och fick besök av albin & martin.

adios!

skitblogg

har skrivit två inlägg nu men inget funkar ju att lägga ut. Bilder från de senaste dagarna kommer snart!


ciao

TRÖTT

hello

helt slut är orden för de tre dagarna
här kommer i alla fall lite bilder;

onsdagen började med försovning men lyckades pallra mig iväg till
djurparken för att spendera med klassen och 9a1




sen åkte jag bussen in till kalmar för att klippa och slinga hos frisören, sen hem och packa för att "sova" över på skolan, mysigt! jag linnea jojje och lillen skulle sova i ett tält men sen kom någon och ravade det så då blev det att dygna med emil och ville och jacob, fast det va bara emil och jag som klarade det, yehey!


dagen efter var det utspark, kan lova att jag var sjukligt trött! men då dog min kamera så det blev bara en bild :(



på fredagen så var det dags för skolavslutning!



bilder från kvällen lär komma när jag har laddat in dom.

bye!

mys

hallo

sitter nerbäddad i soffan med datorn i knät och zac and cody på tv:n, ska kolla på match vid fem men är inte så jätte sugen faktist, så få ser hur jag gör. Igår kväll var jag hos Malin och grillade och kollade på fotboll. Sen åkte jag till tilda å spelade fotboll och kollade på rånarna.

puss!!

min fredag i lite bilder!

Här kommer lite bilder från min fredagskväll!


Linnéa när vi hade kommit fram till stugan, som förövrigt var jätte mysig. De va däremot inte vädret, kallt och blåsigt gillas ej!



Linnéa och jag på Pappa Blå. Efter vi hade sprungit ut från Robinsson Crouse för det inte passade våra smaklökar och plånböcker!

blev inte så många bilder, men dom andra är kgb;)

clothes of today


bjuder på en bild innan jag åker till borgholm, dagens klädsel!

ciao!

skolkis

hello

idag är det egentligen skola, men lyckades övertyga mamma om att jag skulle få stanna hemma eftersom vi inte gör något i skolan, hihi. I eftermiddag så ska jag och linnea och tilda åka till borgholm och sova i rydebergs stuga över natten, mys! Ska äta på robinsson crouse också. Men först ska jag städa rummet och packa lite smått. Hoppas på kanon väder imon så vi kan sola på stranden, mmm ;)

bye!

summer?

heie
har precis kommit hem från ett regnigt, blåsigt och gräsigt runvallen, å det är de här dom kallar sommar!
Idag så åkte jag till L på morronen å chillade till kl nio då vi åkte till tilda å tog halv 10 bussen till skoli. Hade svenska prov om litteraturhistoria. Gick iaf hyffsat, orkade inte lägga ner så mycket tid på det bara. Efter det var det bild och vi skulle ut och måla av träd, men istället så tog vi halv 3 bussen, härligt att vara hemma lite tidigare, hihi. Sen iväg på fotbollsträning. Imon blir det chill hela dan, fast har engelska och matte imon å hatar verkligen det!

bye!


higher and higher

hello

har kommit hem för en stund sen efter en dag i tildas trädgård med tilda, linnea, gabbi och albin. Mysigt med sol, har varit sjukt varmt idag alltså. Spelade fotboll och bara tog det lugnt;) När jag komm hem så möttes jag av ett jätte paket från nelly.com! Gissa om man blev glad eller. Har verkligen längtat efter mina snyggelisnygga skor.

Nelly  Shoes - Higher And Higher
Domma står uppe i min gaderob nu, är så sjukt glad, för dom satt perfekt och var mega snygga!

ses!

RSS 2.0