sunshine

tjaoo!

det är kanon väder ute med lite lite blåst men whatever, jag måste ändån sitta inne och göra klart mitt arbete, inte så himla kul, men detta är sista saken jag gör typ sen är det bara svenska prov på tisdag och det är inte så himla jobbigt. Sen blir det bara slött i skolan! Kan inte fatta att vi slutar snart! Igår var det iallafall Springbreak, det var inte jätte kul precis, var mer för typ 18-20 åringar tycker jag, inte så många i våran ålder där, whatever! Heldre det än att sitta hemma å tråka! Ikväll ska jag in till kalmar igen, för att kolla på när kalmar ska spela mot helsingborg.

Nu ska jag ta tag i detta pluggandet igen, blä!

CIAO


pictures





tjena!

Tänkte att jag skulle bjussa på lite pics sen köpenhamn. Kan inte skryta med att jag tog några jätte fina landskaps bilder, osv osv. Mest ointressanta, men heldre bilder än text tycker jag! 

1 - banverket
2 - början av ströget
3 - jaoo på en resturang
sist men inte minst så kommer en bild på mig i väntan på tåget, sjukt trött & ont i fötterna, en aning överaktiv också maybe!

Nu ska jag slå igen min dator och gå och sova, imon så ska jag släpa mitt fett genom 5 km på morgonen = DÖDEN!
tja!

28 maj, 13.24

hei

sitter i skolan och har SO, verkligen jätte-mega kul naaaaaaat* Efter denna lektionen blir det NO och efter det så blir det hem och käka lite sen iväg på fotbollsträning, hur pepp? inte alls. Vill bara sitta hemma och göra klart min arbete så jag slipper göra det på söndag, känner att det inte alls kommer gå bra!

Men nu ska jag försöka få lite gjort här, vi hörss hörni, puss!


glasögon orm

hei mina vänner

sitter och lyssnar på ted gärdestad, hur bra? hmm mycket braiii
Idag har jag varit i skolan till ett, efter det så åkte jag in till stan med mina fina vänner linneis och tildis för jag skulle till optikern och fixa nya brillor, fick ta med mig tre par hemm, så nu går jag här och prövar å håller på, ett par svart och två par brun aktiga typ. Fick även med mig ett par sommar sandaler hem från h&m. Inte så fina att i handen men på fossingarna var dom fina och sen ett par jeansshorts till det, så blire perfa*

nu ska jag kika runt på olika bloggar, ciao!


springbreak

helloo

idag har jag som sakt varit i skolan, massa plugg nu asså. Till på köpet så har jag engelska två gånger på måndagar! hur jobbigt? Kommer inte på något jag kan skriva om, förutom att på lördag så är det springbreak! Ska bli kul, men har inga biljetter men det löser sig nog. Alla säger ju att det är roligare utanför så vi får hoppas det ;)

nu ska jag fundera ut vad jag ska ha för fint på mig imorgon!

vi hörs, puss!

24 maj



bjuder på en bild från i helgen som spenderades med min kära mamsi i danmarks huvudstad, köpenhamn.

Sitter här och väntar på att john blund ska komma till mig, imon vill jag vara pigg och hoppa upp ur sängen och riktigt längta efter mitt arbete om 1500 talets Sverige. Får försöka fixa de i veckan, för det är ju inte länge kvar nu. Om några veckor är det sommarlov, fy fan va härligt! Ska försöka sova nu hörrni!

xoxo

en i mängden

hei
ja nu har även jag skaffat en liten blogg, en i mängden altså :)
får se hur de kommer gå med detta bloggandet, men alltid roligt
att testa.


RSS 2.0